Despre Noi

VB Group reprezinta o companie cu capital 100% romanesc.

Credem în valorile noastre care ne inspiră și ne susțin în eforturile de a ne îndeplini misiunea și de a ne consolida identitatea. Ele ne coordonează comportamentul nostru față de clienți, furnizori, acționari, colegi și competitori.

Integritate și onestitate

Cel mai important pentru noi este să acționăm în spiritul integrității și onestității în tot ceea ce facem.
- Integritatea înseamnă că deprinderile și practicile noastre sunt în concordanță cu valorile companiei pe care ni le-am asumat.
- Integritatea înseamnă că ne respectăm promisiunile făcute către noi înșine și către ceilalți. Facem asta deoarece știm că nimic nu clădește și întărește încrederea mai bine decât respectarea promisiunilor făcute.
- Onestitatea este principiul conform căruia spunem adevărul. Știm că ocolirea sau ascunderea adevărului face ca problemele să fie proiectate în viitor; adevărul face ca problemele să fie o parte a trecutului.
Dezvoltăm cu responsabilitate relații bazate pe încredere cu toți partenerii noștri.

Suntem în mod determinant concentrati pe client.

Toate ofertele, serviciile și programele noastre sunt pregătite având în minte necesitățile clienților noștri.
Reacționăm operativ și cu maximum de transparență și flexibilitate la nevoile clienților.
Satisfacem nevoile clienților noștri cu profesionalism și, prin urmare, le oferim soluții inovative cu valoare adaugată importantă.
Analizăm cu responsabilitate comentariile clienților noștri, sugestiile lor de îmbunătățire sau criticile, pentru a deveni un partener din ce în ce mai atractiv.
Suntem disponibili pentru solicitarile clienților noștri la orice nivel, începând cu centrele noastre logistice din punctele cheie de pe tot teritoriul național și până la mijloacele de comunicare virtuală.

Cu stima,

Echipa VB Group.